Events

Evenementen

Gedurende het jaar organiseert SkinEffects graag allerlei activiteiten. Deze kunnen zijn gericht op een bepaalde doelgroep en/of om een (nieuw) product onder de aandacht te brengen, maar ze zijn vooral gezellig! Houd deze agenda daarom nauwlettend in de gaten!

Laserdag

29 februari | 9.30 uur – 17.00 uur

Weg met ongewenste haargroei op je gelaat, benen, oksels of bikinilijn! Of heb je ook last van een geïrriteerde huid na het scheren of pijn na het waxen? Kom dan naar onze Laserdag op zaterdag 22 februari. Huidtherapeut Bauwien van der Zwaag staat deze dag voor je klaar met adviezen en tips over permanente ontharing. We leggen je “haarfijn” uit hoe lasertherapie werkt en wat de voordelen zijn.

Naast het geven van informatie worden er ook laserbehandelingen uitgevoerd. Wil je er met de feestdagen stralend uitzien? Boek dan nu een laserbehandeling voor zaterdag 22 februari. Bel 038 – 30 30 317 voor een afspraak.

Skinscope Day!

6 maart

Vrijdag 6 maart, komt vertegenwoordigster Ikram van SkinCeuticals bij ons in de winkel met de Skinscope. Dit is een apparaat die een onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse maakt. Het geeft binnen enkele minuten een goed beeld van je huidconditie. Denk hierbij aan zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels, onzuivere huid, huidstructuur en poriën.

Alle onderliggende huidproblemen zijn nu waarneembaar!

Wil jij al zeker zijn van een plekje? Dat kan! Bel naar 038-3030317 om een afspraak te maken.

De huidanalyse is kosteloos en vrijblijvend.