Caudalie

Caudalie

De natuur zit boordevol actieve bestanddelen die goed zijn voor onze huid. Bij Caudalie geven we de voorkeur aan natuurlijke actieve bestanddelen die onze huid en het milieu respecteren.

  •  De extracten uit de wijnstok en uit druiven die samen met de Harvard Medical School werden gepatenteerd, zijn afkomstig van Franse wijngaarden (Bordeaux, Champagne, Bourgogne). De wijnstok is een onuitputtelijke bron van rijkdom en vormt onze belangrijkste inspiratiebron.
  •  Plantaardige olie, was en boter en essentiële oliën
  •  Bloemen- en plantaardig water
  •  Vruchten- en plantenextracten met diverse cosmetische eigenschappen

Waan je in een andere wereld tijdens de Spa behandelingen van Caudalie.

Premier Cru Global anti-aging

Deze buitengewone verzorging brengt de beste actieve anti-aging bestanddelen samen om de 8 tekenen van veroudering te verminderen: reeds aanwezige rimpels, lijntjes, vlekken, uitstraling, stevigheid, elasticiteit, volume en hydratatie. Dankzij een ballet van 8 actieve en diepe behandelingen, is de huid zichtbaar jonger.

60 minuten €80,00

80 minuten € 120 (inclusief wenkbrauwen harsen/epileren)

Resveratrol-Lift , verstevigend

Ideaal voor de huid met een verminderde stevigheid. Een geheel manueel, liftende modellering, herstelt de gezichtscontouren en bevordert de cel vernieuwing om tekenen van veroudering zichtbaar te vervagen.

60 minuten €80,00

80 minuten €120,00 (inclusief wenkbrauwen harsen/epileren)

Vinergetic C+, anti vermoeidheid

Een bruisende cocktail die je energie een boost geeft. Deze verzorging werkt tegen vermoeidheid op de gestreste huid dankzij de gecombineerde werking van Vitamine C+, Hyaluronzuur en Polyfenolen uit druiven.  De jade rollers bereiden de huid voor op de positieve effecten van het detox masker. De teint straalt meer en de huidstructuur is fijner.

60 minuten €80,00

80 minuten €120,00 (inclusief wenkbrauwen harsen/epileren)

VinoPerfect, anti pigment

Deze verzorging is ideaal voor de doffe huid, corrigeert vlekken en voorkomt ze. De doeltreffendheid van de Caudalie producten met een hoge concentratie aan Viniferine bevordert, in combinatie met koude en warme basaltstenen. De huid heeft een stralende teint nadien, het oogt fris en uitgerust.

60 Minuten €80,00

80 minuten €120,00 (inclusief wenkbrauwen harsen/epileren)