Laser behandelingen

Laser behandelingen

Het hebben van acné is heel vervelend. Ook roodheid, zichtbare littekens en pigmentvlekken in je gezicht kunnen je een onzeker gevoel geven. Vanaf nu hebben wij bij Skin Effects dè oplossing in huis voor het verminderen van jouw onrustige huid, de Lumenis M22.

Vanaf heden beschikken wij over deze zeer breed inzetbare laser. Deze alleskunner beschikt naast een standaard IPL-module namelijk over vier verschillende handstukken, waardoor het apparaat kan worden ingezet voor een zeer ruim scala aan indicaties, waaronder:

Opvallende vlekjes

Pigmentvlekken wijken af van de ‘normale’ huid. Ze vallen dus op. En niet altijd in positieve zin!

Pigmentvlekken zijn verkleuringen door ophopingen van pigment in het gezicht of ergens ander op het lichaam. Een wijnvlek, sproeten en moedervlekken zijn voorbeelden van aangeboren verkleuringen door een vaatafwijking in de huid. Een teveel aanpigment in de huid kan ook ontstaan naarmate het lichaam ouder wordt. Ouderdomsvlekken, een zogenaamd zwangerschapsmasker en pigmentatie door zonschade, hormoonwisselingen, stress en een gebrek aan vocht in de huid kunnen oorzaken zijn van pigmentvlekken welke later zijn ontstaan.

Pigmentvlekken zijn meestal goedaardig. Wel worden ze door veel mensen als storend en ontsierend gezien en kunnen ze een negatief effect hebben om iemands zelfbeeld.

Eerst weten wat het is

Voordat wij pigmentatie behandelen zorgen wij er altijd voor dat wij op de hoogte zijn van achterliggende oorzaak van de pigmentvlek. Het is noodzakelijk om te weten wat de diagnose is. De meeste pigmentvlekken zijn onschuldig, maar niet elke pigmentvlek is goedaardig. Het is daarom zeer belangrijk om goed te onderzoeken en te achterhalen wat de diagnose is, voordat wij met een behandeling kunnen starten.

Verminderen van pigmentatie

Wanneer duidelijk is dat de pigmentatie in aanmerking komt voor een laserbehandeling, gaan wij beoordelen welke type pigment jij hebt en in welke huidlaag het pigment zich bevindt. Wij passen onze behandeling hier op aan.

Met de Multi-Spot module van de M22 kunnen wij pigmentatie effectief verminderen. Het laserlicht van dit apparaat bindt zich aan het pigment in de huid. De omliggende huid blijft intact. De pulserende laserlichtstralen zorgen ervoor dat overtollig pigment na de behandeling afschilfert, waardoor de huidteint weer gelijkmatiger wordt. Het resultaat is een frissere, jeugdigere huiduitstraling.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos), dan lichten wij graag toe wat we voor jou kunnen doen om pigmentatie te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Hele gelaat € 180,-
Pigmentvlekjes klein oppervlak € 70,-
Pigmentvlekjes groot oppervlak € 100,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Weg met rode wangen

Vaak last van rode wangen? Wij weten er wel raad mee!

Mogelijk heb je last van couperose of rosacea. Couperose en rosacea zijn veelvoorkomende roodkleurende oneffenheden in het gezicht. Het ontsierende effect op de huid kan erg vervelend zijn. Gelukkig hebben wij een oplossing!

Roodheid door couperose of rosacea

Couperose is er een netwerkje van zichtbare, kleine bloedvaatjes in de huid. Naarmate we ouder worden, kunnen er kleine rode adertjes en gesprongen bloedvaatjes ontstaan. Ook erfelijkheid kan een rol spelen. Couperose kan ook een symptoom zijn van rosacea. Rosacea ontstaat vanwege een ontstekingsreactie in de huid. Roodheid vanwege rosacea kan gepaard gaan met kleine bultjes of pukkeltjes of zelfs ontstekingen in de huid.

Behandelen van couperose en rosacea

Voor de behandeling van vasculaire aandoeningen waaronder couperose en rosacea maken wij gebruik van het Multispot handstuk van onze nieuwe M22. Met deze module kunnen we vaatproblematiek effectief behandelen. Hemoglobine in bloed wordt goed geabsorbeerd door laserlicht. Dit betekent dat we met de Multi-Spot zeer gericht en vrijwel pijnloos couperose en rosacea kunnen behandelen.

Alleen storende vaatjes worden geselecteerd en met de lichtpulsen van de laser verhit en kapotgemaakt. Hierdoor verdwijnen alleen deze zichtbare, storende adertjes op de huid. De omliggende gezichtshuid blijft intact. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos) om te zien wat wij kunnen doen om vaatproblemen waaronder couperose en rosacea te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele spiders naevi/vaatjes € 50,- (vanaf)
Neus € 75,-
Wangen klein € 90,-
Wangen groot € 120,-
Wangen en Neus € 150,-
Hele gelaat € 180,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Littekens; blijvende herinneringen

Littekens zijn onderdeel van het herstelproces van de huid, maar kunnen erg vervelend zijn.

Dat geldt voor acné-littekens, ontsierende littekens welke zijn ontstaan door bijvoorbeeld zonschade, door automutilatie of na een chirurgische ingreep. Ze kunnen gevoelig zijn en jeuken, maar zijn voornamelijk ontsierend wanneer ze erg zichtbaar zijn. Dit kan een reden zijn om littekens te laten behandelen. Het gebruik van een laser voor de behandeling van littekens kan de structuur van de huid verbeteren en de kleurverschillen verminderen.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten littekens. Wanneer een wond normaal geneest, ontstaat er hooguit klein litteken. Het smalle streepje is vaak wat lichter of donkerder dan de huid. Een atrofisch litteken is een dun litteken dat wat dieper in de huid ligt. Dit ontstaat vaak na een ontsteking zoals in het geval van acné. Een derde soort litteken is een hypertrofisch litteken. In tegenstelling tot een atrofisch litteken, is een hypertrofisch littekens een verdikt, roze litteken, dat bovenop de huid ligt. Tot slot zijn er keloïd littekens. Deze lijken wat op hypertrofische littekens. Echter, een keloïd is een goedaardig gezwel van littekenweefsel. Behandeling van een keloïd vindt plaats bij de dermatoloog.

Verbetering van de huidstructuur

Met de M22 kunnen wij normale, atrofische en hypertrofische littekens doeltreffend minder zichtbaar maken. Met de Fractionele ResurFX laser maken wij kleine gaatjes in de diepere huidlaag, zonder de opperhuid aan te tasten. Deze minuscule gaatjes zorgen voor coagulatie. Dit houdt in dat het oude weefsel wordt vervangen door nieuw weefsel, doordat er een seintje aan het lichaam wordt gegeven om collageen aan te maken. De behandeling wordt zeer nauwkeurig toegepast op de locatie waar het moet zijn. De diepte van de littekens zal afnemen. Hierdoor zal het litteken steeds minder zichtbaar worden. De huid wordt uiteindelijk egaler, steviger en elastischer. Koeling zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam blijft. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven, dit in tegenstelling tot de vroegere systemen die met gaatjes of gaas werken. Littekens en striae kunnen behandeld worden, maar ook voor huidverstrakking is deze laser zeer geschikt.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos) om te zien wat we doen om littekens te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak. Of boek nu online.

Behandeling Prijs
Middelgroot gebied € 125,-
Groot gebied € 175,-
Extra groot gebied € 250,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Ach nee, ik heb acné!

Iedereen kent ze wel: jeugdpuistjes! Verschijnselen van jeugdpuistjes (ook wel acné vulgaris genoemd) zijn mee-eters en puistjes, welke ontstaan door overmatige talgproductie, verstopte talgklieren en/of de groei van bacteriën, voortkomend uit een verandering van de hormoonhuishouding.  Acné vulgaris kan leiden tot gevoelens van schaamte en onzekerheid.

Egaliseren van de huid

Maar hoe kom je er nou vanaf? Met behulp van de Lumenis M22 kunnen wij op zachte, maar doeltreffende en veilige wijze jouw acné aanpakken en er voor zorgen dat de acné verminderd. De huidstructuur en uitstraling van jouw huid zal aanzienlijk verbeteren, waardoor jij jouw zelfvertrouwen terugkrijgt in slechts een paar behandelingen.

De ‘niet-ablatieve’ lasertechniek zorgt ervoor dat jouw huid intact blijft. Het feit dat de techniek ‘fractioneel’ is, houdt in dat de laserpulsen nauwkeurig en gecontroleerd, dicht naast elkaar en loodrecht in de huid worden gezet. Het grote voordeel is dat de huidcellen rondom de laserpuls ervoor zorgen dat jouw huid snel geneest en jij geen last hebt van roodheid, zwelling of korstjes.

De behandelde bindweefselcellen worden in de weken na de behandeling aangezet tot het aanmaken van nieuw bindweefsel. Dit nieuwe bindweefsel is sterker en elastischer, waardoor er geleidelijk, maar zichtbaar een steviger en egalere huid ontstaat. Precies wat je wilt!

Acné-littekens

Eén van de oorzaken van littekens in het gezicht is acné. Ontstekingen van de talgklieren kunnen schade aanbrengen aan de bindweefselvezels in de lederhuid, waardoor putjes en/of littekens zichtbaar zijn op de huid. Het hebben van acné-littekens kunnen je een onzeker gevoel over je uiterlijk geven.

Met de M22 kunnen wij ook acné-littekens doeltreffend minder zichtbaar maken. Door de behandeling zal de diepte van de littekens afnemen en de huid er geleidelijk gladder uit gaat zien.

Maak direct een afspraak (kosteloos) om te kijken of we jou snel van je jeugdpuistjes af kunnen helpen of wat we kunnen doen jouw acné-littekens te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Wangen € 175,-
Wangen, kin regio € 250,-
Gehele gelaat € 325,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Tekenen van huidveroudering tegengaan

Maak jij je zorgen over de tekenen van huidveroudering? We kunnen huidveroudering (helaas) niet tegengaan. Wel kunnen we de uitingen van het proces vertragen door deze tekenen te behandelen.

Naarmate we ouder worden ontstaan er fijne lijntjes of zelfs diepe rimpels. Dit verouderingsproces is onvermijdelijk. Met onze nieuwe M22 kunnen wij op nauwkeurige en veilige wijze deze oneffenheden behandelen. Fijne lijntjes laten we vervagen, diepere rimpels worden minder diep en de doorbloeding van de huid zal verbeteren. Met als resultaat: een effen en frisse huiduitstraling.

Van lachrimpels naar een rimpelloze glimlach

Oppervlakkige rimpels zoals fijne lijntjes, lachrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels kunnen wij behandelen met onze nieuwe laser. De fractionele laser zorgt voor kleine micro kanaaltjes in de huid, die geleidelijk aan worden vernieuwd door het lichaam. De laser zorgt er tevens voor dat de bovenste huidlaag intact blijft.

In tegenstelling tot veel andere technieken gaan wij slechts één keer over het te behandelen oppervlak. Dit is mogelijk omdat de energiedichtheid van de scanner veel hoger is dan gangbaar. Een full-face behandeling duurt daarom nog geen 20 minuten. De laser beschikt daarnaast over contact koeling, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt. In slechts één tot drie behandelingen zal de huid door de opbouw van collagene vezels soepeler aan gaan voelen en zal de textuur van de huid er egaler uit gaan zien.

Diepe rimpels vereffenen

Niet alleen fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels kunnen wij behandelen. Wij maken hiervoor gebruik van het zogenaamde Multi-Spot handstuk. Met deze module kunnen we diepere rimpels oppervlakkiger maken. Met een strakkere huidstructuur als resultaat. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Benieuwd welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Maak dan nu een gratis afspraak, dan bespreken we samen in een intakegesprek welke behandeling past bij uw huid. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele rimpels € 125,-
Voorhoofd € 175,-
Oog regio € 175,-
Mond gebied € 175,-
Wangen € 200,-
Hals € 200,-
Mond gebied + wangen € 250,-
Decolleté € 250,-
Gelaat € 325,-
Gelaat + hals € 375,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Spijt van een tatoeage

Heb jij spijt van een tatoeage? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen krijgen na verloop van tijd spijt van het zetten van een tatoeage.

Houdoe tattoo!

Een tatoeage is blijvend omdat de inkt met een naald in de huid wordt aangebracht. Opruimcellen zorgen er normaliter voor dat bacteriën, virussen en dergelijke welke niet in het lichaam horen, worden afgebroken. De aangebrachte lichaamsvreemde inkt  is echter zo talrijk dat afvoer via het lymfesysteem niet meer mogelijk is. De onderhuidse tekening wordt zo permanent.

Heb jij een tatoeage waar je spijt van hebt? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij deze permanente tekening op een veilige manier verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd door medisch geschoold personeel.

Met de Q-Switched module van de M22 kunnen wij jouw helpen. In slechts een paar behandelingen verwijderen wij jouw ongewenste tatoeage veilig en efficiënt. Bij het verwijderen van een tatoeage met deze laser, wordt de inkt door lichtgolven tot hele kleine deeltjes afgebroken, waardoor ze alsnog door de bloedbaan worden opgenomen en afgevoerd worden. De laser tast alleen de cellen met inkt aan en zal omliggend weefsel niet beschadigen. De behandeling is niet pijnloos. De pijn wordt echter ervaren als een goed te verdragen gevoel.

Verwijderen van PMU

Ook permanente make-up (PMU) kunnen wij verwijderen. Hoewel permanente make-up na 1 tot 4 jaar zal vervagen, kan er een behoefte zijn om het te laten verwijderen. Net als bij een tatoeage doen wij dit met de Q-Switched module van de M22. Omdat de make-up oppervlakkiger is aangebracht en vaak uit één kleur bestaat is deze behandeling relatief eenvoudig.

Maak een gratis afspraak om meer te weten te komen over hoe wij jou af kunnen helpen van jouw spijt-tatoeage. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Bestralingspuntjes € 50,-
tot 1 cm² € 50,-
tot 10 cm² € 75,-
tot 20 cm² € 100,-
tot 30 cm² € 125,-
tot 50 cm² € 150,-
tot 100 cm² € 200,-
tot 150 cm² € 250,-

Indien groter, prijs in overleg

Alle prijzen zijn per behandeling

Permanent ontharen

Weg met ongewenste haargroei op je gelaat, benen, oksels of bikinilijn! Of heb je ook last van een geïrriteerde huid na het scheren of pijn na het waxen? Boek dan een laserbehandeling. Zo kun jij genieten van een gladde huid.

Door lasertherapie worden 55% tot 90% van de haren definitief verwijderd. De laserstraal brengt warmte in de huid en richt zich op het pigment van het haarzakje. Door de warmte wordt het haarzakje vernietigd. Zo voorkom je nieuwe haargroei. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 6 tot 8 behandelingen geven je het beste resultaat. Wil je een laserbehandeling inboeken bij onze huidtherapeute? Boek hieronder je behandeling online. Of bel naar 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Laserbehandeling bovenlip OF kin OF hals OF wangen € 75,-
Laserbehandeling van 2 gebieden in het gelaat € 100,-
Laserbehandeling gehele gelaat € 150,-

(Aanvullend verzekerd? De behandeling wordt mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Combinatiekortingen Prijs
Laserbehandeling bikinilijn & oksels € 150,-
Laserbehandeling onderarmen & bovenarmen € 175,-
Laserbehandeling onderbenen & oksels € 275,-
Laserbehandeling onderbenen & bikinilijn € 300,-
Laserbehandeling bovenbenen & oksels € 275,-
Laserbehandeling bovenbenen & bikinilijn € 300,-
Laserbehandeling onderbenen & oksels & bikinilijn € 325,-
Laserbehandeling bovenbenen & oksels & bikinilijn € 350,-
Laserbehandeling volledige benen & bikinilijn & oksels € 500,-
Laserbehandeling volledige benen & oksels € 400,-
Laserbehandeling volledige benen & bikinilijn € 450,-
Laserbehandeling voetruggen € 100,-

6 behandelingen in 1 keer afrekenen = 10% korting.
Bovenstaande tarieven zijn de tarieven per behandeling.

Pigmentatie

Opvallende vlekjes

 

Pigmentvlekken wijken af van de ‘normale’ huid. Ze vallen dus op. En niet altijd in positieve zin!

Pigmentvlekken zijn verkleuringen door ophopingen van pigment in het gezicht of ergens ander op het lichaam. Een wijnvlek, sproeten en moedervlekken zijn voorbeelden van aangeboren verkleuringen door een vaatafwijking in de huid. Een teveel aanpigment in de huid kan ook ontstaan naarmate het lichaam ouder wordt. Ouderdomsvlekken, een zogenaamd zwangerschapsmasker en pigmentatie door zonschade, hormoonwisselingen, stress en een gebrek aan vocht in de huid kunnen oorzaken zijn van pigmentvlekken welke later zijn ontstaan.

Pigmentvlekken zijn meestal goedaardig. Wel worden ze door veel mensen als storend en ontsierend gezien en kunnen ze een negatief effect hebben om iemands zelfbeeld.

Eerst weten wat het is

Voordat wij pigmentatie behandelen zorgen wij er altijd voor dat wij op de hoogte zijn van achterliggende oorzaak van de pigmentvlek. Het is noodzakelijk om te weten wat de diagnose is. De meeste pigmentvlekken zijn onschuldig, maar niet elke pigmentvlek is goedaardig. Het is daarom zeer belangrijk om goed te onderzoeken en te achterhalen wat de diagnose is, voordat wij met een behandeling kunnen starten.

Verminderen van pigmentatie

Wanneer duidelijk is dat de pigmentatie in aanmerking komt voor een laserbehandeling, gaan wij beoordelen welke type pigment jij hebt en in welke huidlaag het pigment zich bevindt. Wij passen onze behandeling hier op aan.

Met de Multi-Spot module van de M22 kunnen wij pigmentatie effectief verminderen. Het laserlicht van dit apparaat bindt zich aan het pigment in de huid. De omliggende huid blijft intact. De pulserende laserlichtstralen zorgen ervoor dat overtollig pigment na de behandeling afschilfert, waardoor de huidteint weer gelijkmatiger wordt. Het resultaat is een frissere, jeugdigere huiduitstraling.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos), dan lichten wij graag toe wat we voor jou kunnen doen om pigmentatie te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele spiders naevi/vaatjes €35,-
Vaatjes op de Neus €50,-
Wangen klein €90,-
Wangen groot €120,-
Wangen en Neus €140,-
Hele gelaat €180,-
Pigmentvlekjes klein oppervlak €70,-
Pigmentvlekjes groot oppervlak €100,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Couperose/rosacea

Weg met rode wangen

 

Vaak last van rode wangen? Wij weten er wel raad mee!

Mogelijk heb je last van couperose of rosacea. Couperose en rosacea zijn veelvoorkomende roodkleurende oneffenheden in het gezicht. Het ontsierende effect op de huid kan erg vervelend zijn. Gelukkig hebben wij een oplossing!

Roodheid door couperose of rosacea

Couperose is er een netwerkje van zichtbare, kleine bloedvaatjes in de huid. Naarmate we ouder worden, kunnen er kleine rode adertjes en gesprongen bloedvaatjes ontstaan. Ook erfelijkheid kan een rol spelen. Couperose kan ook een symptoom zijn van rosacea. Rosacea ontstaat vanwege een ontstekingsreactie in de huid. Roodheid vanwege rosacea kan gepaard gaan met kleine bultjes of pukkeltjes of zelfs ontstekingen in de huid.

Behandelen van couperose en rosacea

Voor de behandeling van vasculaire aandoeningen waaronder couperose en rosacea maken wij gebruik van het Multispot handstuk van onze nieuwe M22. Met deze module kunnen we vaatproblematiek effectief behandelen. Hemoglobine in bloed wordt goed geabsorbeerd door laserlicht. Dit betekent dat we met de Multi-Spot zeer gericht en vrijwel pijnloos couperose en rosacea kunnen behandelen.

Alleen storende vaatjes worden geselecteerd en met de lichtpulsen van de laser verhit en kapotgemaakt. Hierdoor verdwijnen alleen deze zichtbare, storende adertjes op de huid. De omliggende gezichtshuid blijft intact. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos) om te zien wat wij kunnen doen om vaatproblemen waaronder couperose en rosacea te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

 

Behandeling Prijs
Enkele spiders naevi/vaatjes €50,- (vanaf)
Neus €75,-
Wangen klein €90,-
Wangen groot €120,-
Wangen en Neus €150,-
Hele gelaat €180,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Litteken

Littekens; blijvende herinneringen

 

Littekens zijn onderdeel van het herstelproces van de huid, maar kunnen erg vervelend zijn.

Dat geldt voor acné-littekens, ontsierende littekens welke zijn ontstaan door bijvoorbeeld zonschade, door automutilatie of na een chirurgische ingreep. Ze kunnen gevoelig zijn en jeuken, maar zijn voornamelijk ontsierend wanneer ze erg zichtbaar zijn. Dit kan een reden zijn om littekens te laten behandelen. Het gebruik van een laser voor de behandeling van littekens kan de structuur van de huid verbeteren en de kleurverschillen verminderen.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten littekens. Wanneer een wond normaal geneest, ontstaat er hooguit klein litteken. Het smalle streepje is vaak wat lichter of donkerder dan de huid. Een atrofisch litteken is een dun litteken dat wat dieper in de huid ligt. Dit ontstaat vaak na een ontsteking zoals in het geval van acné. Een derde soort litteken is een hypertrofisch litteken. In tegenstelling tot een atrofisch litteken, is een hypertrofisch littekens een verdikt, roze litteken, dat bovenop de huid ligt. Tot slot zijn er keloïd littekens. Deze lijken wat op hypertrofische littekens. Echter, een keloïd is een goedaardig gezwel van littekenweefsel. Behandeling van een keloïd vindt plaats bij de dermatoloog.

Verbetering van de huidstructuur

Met de M22 kunnen wij normale, atrofische en hypertrofische littekens doeltreffend minder zichtbaar maken. Met de Fractionele ResurFX laser maken wij kleine gaatjes in de diepere huidlaag, zonder de opperhuid aan te tasten. Deze minuscule gaatjes zorgen voor coagulatie. Dit houdt in dat het oude weefsel wordt vervangen door nieuw weefsel, doordat er een seintje aan het lichaam wordt gegeven om collageen aan te maken. De behandeling wordt zeer nauwkeurig toegepast op de locatie waar het moet zijn. De diepte van de littekens zal afnemen. Hierdoor zal het litteken steeds minder zichtbaar worden. De huid wordt uiteindelijk egaler, steviger en elastischer. Koeling zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam blijft. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven, dit in tegenstelling tot de vroegere systemen die met gaatjes of gaas werken. Littekens en striae kunnen behandeld worden, maar ook voor huidverstrakking is deze laser zeer geschikt.

Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos) om te zien wat we doen om littekens te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak. Of boek nu online.

Behandeling Prijs
Middelgroot gebied €125,-
Groot gebied €175,-
Extra groot gebied €250,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Acné

Ach nee, ik heb acné!

 

Iedereen kent ze wel: jeugdpuistjes! Verschijnselen van jeugdpuistjes (ook wel acné vulgaris genoemd) zijn mee-eters en puistjes, welke ontstaan door overmatige talgproductie, verstopte talgklieren en/of de groei van bacteriën, voortkomend uit een verandering van de hormoonhuishouding.  Acné vulgaris kan leiden tot gevoelens van schaamte en onzekerheid.

Egaliseren van de huid

Maar hoe kom je er nou vanaf? Met behulp van de Lumenis M22 kunnen wij op zachte, maar doeltreffende en veilige wijze jouw acné aanpakken en er voor zorgen dat de acné verminderd. De huidstructuur en uitstraling van jouw huid zal aanzienlijk verbeteren, waardoor jij jouw zelfvertrouwen terugkrijgt in slechts een paar behandelingen.

De ‘niet-ablatieve’ lasertechniek zorgt ervoor dat jouw huid intact blijft. Het feit dat de techniek ‘fractioneel’ is, houdt in dat de laserpulsen nauwkeurig en gecontroleerd, dicht naast elkaar en loodrecht in de huid worden gezet. Het grote voordeel is dat de huidcellen rondom de laserpuls ervoor zorgen dat jouw huid snel geneest en jij geen last hebt van roodheid, zwelling of korstjes.

De behandelde bindweefselcellen worden in de weken na de behandeling aangezet tot het aanmaken van nieuw bindweefsel. Dit nieuwe bindweefsel is sterker en elastischer, waardoor er geleidelijk, maar zichtbaar een steviger en egalere huid ontstaat. Precies wat je wilt!

Acné-littekens

Eén van de oorzaken van littekens in het gezicht is acné. Ontstekingen van de talgklieren kunnen schade aanbrengen aan de bindweefselvezels in de lederhuid, waardoor putjes en/of littekens zichtbaar zijn op de huid. Het hebben van acné-littekens kunnen je een onzeker gevoel over je uiterlijk geven.

Met de M22 kunnen wij ook acné-littekens doeltreffend minder zichtbaar maken. Door de behandeling zal de diepte van de littekens afnemen en de huid er geleidelijk gladder uit gaat zien.

Maak direct een afspraak (kosteloos) om te kijken of we jou snel van je jeugdpuistjes af kunnen helpen of wat we kunnen doen jouw acné-littekens te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Wangen €175,-
Wangen, kin regio €250,-
Gehele gelaat €325,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

SkinRejuvination

Tekenen van huidveroudering tegengaan

 

Maak jij je zorgen over de tekenen van huidveroudering? We kunnen huidveroudering (helaas) niet tegengaan. Wel kunnen we de uitingen van het proces vertragen door deze tekenen te behandelen.

Naarmate we ouder worden ontstaan er fijne lijntjes of zelfs diepe rimpels. Dit verouderingsproces is onvermijdelijk. Met onze nieuwe M22 kunnen wij op nauwkeurige en veilige wijze deze oneffenheden behandelen. Fijne lijntjes laten we vervagen, diepere rimpels worden minder diep en de doorbloeding van de huid zal verbeteren. Met als resultaat: een effen en frisse huiduitstraling.

Van lachrimpels naar een rimpelloze glimlach

Oppervlakkige rimpels zoals fijne lijntjes, lachrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels kunnen wij behandelen met onze nieuwe laser. De fractionele laser zorgt voor kleine micro kanaaltjes in de huid, die geleidelijk aan worden vernieuwd door het lichaam. De laser zorgt er tevens voor dat de bovenste huidlaag intact blijft.

In tegenstelling tot veel andere technieken gaan wij slechts één keer over het te behandelen oppervlak. Dit is mogelijk omdat de energiedichtheid van de scanner veel hoger is dan gangbaar. Een full-face behandeling duurt daarom nog geen 20 minuten. De laser beschikt daarnaast over contact koeling, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt. In slechts één tot drie behandelingen zal de huid door de opbouw van collagene vezels soepeler aan gaan voelen en zal de textuur van de huid er egaler uit gaan zien.

Diepe rimpels vereffenen

Niet alleen fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels kunnen wij behandelen. Wij maken hiervoor gebruik van het zogenaamde Multi-Spot handstuk. Met deze module kunnen we diepere rimpels oppervlakkiger maken. Met een strakkere huidstructuur als resultaat. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Benieuwd welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Maak dan nu een gratis afspraak, dan bespreken we samen in een intakegesprek welke behandeling past bij uw huid. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele rimpels €125,-
Voorhoofd €175,-
Oog regio €175,-
Mond gebied €175,-
Wangen €200,-
Hals €200,-
Mond gebied + wangen €250,-
Decolleté €250,-
Gelaat €325,-
Gelaat + hals €375,-

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Tatoeages

Spijt van een tatoeage

 

Heb jij spijt van een tatoeage? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen krijgen na verloop van tijd spijt van het zetten van een tatoeage.

Houdoe tattoo!

Een tatoeage is blijvend omdat de inkt met een naald in de huid wordt aangebracht. Opruimcellen zorgen er normaliter voor dat bacteriën, virussen en dergelijke welke niet in het lichaam horen, worden afgebroken. De aangebrachte lichaamsvreemde inkt  is echter zo talrijk dat afvoer via het lymfesysteem niet meer mogelijk is. De onderhuidse tekening wordt zo permanent.

Heb jij een tatoeage waar je spijt van hebt? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij deze permanente tekening op een veilige manier verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd door medisch geschoold personeel.

Met de Q-Switched module van de M22 kunnen wij jouw helpen. In slechts een paar behandelingen verwijderen wij jouw ongewenste tatoeage veilig en efficiënt, ongeacht de kleur van de inkt. Bij het verwijderen van een tatoeage met deze laser, wordt de inkt door lichtgolven tot hele kleine deeltjes afgebroken, waardoor ze alsnog door de bloedbaan worden opgenomen en afgevoerd worden. De laser tast alleen de cellen met inkt aan en zal omliggend weefsel niet beschadigen. De behandeling is niet pijnloos. De pijn wordt echter ervaren als een goed te verdragen gevoel.

Verwijderen van PMU

Ook permanente make-up (PMU) kunnen wij verwijderen. Hoewel permanente make-up na 1 tot 4 jaar zal vervagen, kan er een behoefte zijn om het te laten verwijderen. Net als bij een tatoeage doen wij dit met de Q-Switched module van de M22. Omdat de make-up oppervlakkiger is aangebracht en vaak uit één kleur bestaat is deze behandeling relatief eenvoudig.

Maak een gratis afspraak om meer te weten te komen over hoe wij jou af kunnen helpen van jouw spijt-tatoeage. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Bestralingspuntjes €50,-
tot 1 cm² €50,-
tot 10 cm² €75,-
tot 20 cm² €100,-
tot 30 cm² €125,-
tot 50 cm² €150,-
tot 100 cm² €200,-
tot 150 cm² €250,-

Indien groter, prijs in overleg

Alle prijzen zijn per behandeling

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Permanent ontharen

Permanent ontharen

 

Weg met ongewenste haargroei op je gelaat, benen, oksels of bikinilijn! Of heb je ook last van een geïrriteerde huid na het scheren of pijn na het waxen? Boek dan een laserbehandeling. Zo kun jij genieten van een gladde huid.

Door lasertherapie worden 55% tot 90% van de haren definitief verwijderd. De laserstraal brengt warmte in de huid en richt zich op het pigment van het haarzakje. Door de warmte wordt het haarzakje vernietigd. Zo voorkom je nieuwe haargroei. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 6 tot 8 behandelingen geven je het beste resultaat. Wil je een laserbehandeling inboeken bij onze huidtherapeute? Boek hieronder je behandeling online. Of bel naar 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Laserbehandeling bovenlip OF kin OF hals OF wangen €75,-
Laserbehandeling van 2 gebieden in het gelaat €100,-
Laserbehandeling gehele gelaat €150,-

(Aanvullend verzekerd? De behandeling wordt mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Behandeling Prijs
Laserbehandeling oksels €75,-
Laserbehandeling bikinilijn €100,-
Laserbehandeling onderbenen €200,-
Laserbehandeling bovenbenen €220,-
Laserbehandeling volledige benen €375,-
Laserbehandeling rondom tepels €50,-
Laserontharen buikstreepje €50,-
Laserontharen buik volledige €100,-
Laserontharen rug €175,-
Laserontharen onderarmen €100,-
Laserontharen bovenarmen €100,-
Combinatiekortingen Prijs
Laserbehandeling bikinilijn & oksels €150,-
Laserbehandeling onderarmen & bovenarmen €175,-
Laserbehandeling onderbenen & oksels €275,-
Laserbehandeling onderbenen & bikinilijn €300,-
Laserbehandeling bovenbenen & oksels €275,-
Laserbehandeling bovenbenen & bikinilijn €300,-
Laserbehandeling onderbenen & oksels & bikinilijn €325,-
Laserbehandeling bovenbenen & oksels & bikinilijn €350,-
Laserbehandeling volledige benen & bikinilijn & oksels €500,-
Laserbehandeling volledige benen & oksels €400,-
Laserbehandeling volledige benen & bikinilijn €450,-
Laserbehandeling voetruggen €100,-

6 behandelingen in 1 keer afrekenen = 10% korting.
Bovenstaande tarieven zijn de tarieven per behandeling.

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek