Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen

Injectables

Stoor jij je aan de vermoeide uitstraling van je gezicht en wil je weer een frisse stralende look? Dan is een cosmetische gezichtsbehandeling iets voor jou. Hiervoor zijn vele behandelingen mogelijk variërend van weinig ingrijpend, zoals een behandeling bij de huidtherapeut of schoonheidsspecialist tot een ingrijpende, meestal chirurgische, behandeling. De gezichtsbehandelingen met een spuitje, de zogenaamde “injectables” vallen hier een beetje tussen in. Er zijn twee soorten injectables. Met een rimpelvuller of “filler” kun je waar nodig volume toevoegen. Met Botulinetoxine zijn rimpels, die ontstaan door spierspanning, te behandelen.

Omdat er een samenwerking is tussen SkinEffects en chirurgen met ervaring in de esthetische aangezichtschirurgie kunnen we je een goed advies geven. Ook kunnen we de meeste van de hierboven genoemde behandelingen aanbieden. Onze kracht is onze lage drempel. We willen gemakkelijk bereikbaar zijn, wanneer je vragen of problemen hebt.

We streven naar een natuurlijke uitstraling die bij jou past en waarbij jouw wensen uiteraard centraal staan!

Gezichtsverjonging Zwolle
Lees hier meer over de artsen van  Gezichtsverjonging Zwolle

Behandeling Tijd Prijs
1e  zone per behandeling € 175,-
2de zone per behandeling € 150,-
3de zone per behandeling € 125,-
Behandeling Hoeveelheid Prijs
Merz Fillers per 1 ml €325

Botox

Behandeling Tijd Prijs
½ zone per behan-
deling
€100,-
1e  zone per behan-
deling
€175,-
2de zone per behan-
deling
€150,-
3de zone per behan-
deling
€125,-

Filler behandeling rimpels

Behandeling Hoeveelheid Prijs
Merz Fillers per 1 ml €325,-

* De kosten van en consult bij medisch specialist zijn €30,=. Deze kosten komen te vervallen bij een vervolgbehandeling.