Over ons

Over ons

Laat ze maar kletsen. Al die mensen die roepen dat de echte schoonheid van binnen zit. Natuurlijk is een prettig karakter belangrijk in een zakelijke of persoonlijke relatie, maar als het op schoonheid aankomt, draait het toch echt om het uiterlijk. En daarvoor ben je bij SkinEffects aan het goede adres. Ons expertisecentrum in huidverzorging en -verbetering biedt allerlei specialisten (huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten), adviseurs (voor een behandelplan op maat) en verkopers (voor de juiste producten). Alles onder één dak en met een lage drempel. Kom gerust eens binnenwandelen en laat je betoveren door de magie van SkinEffects!

Schoonheidssalon SkinEffects Zwolle

Nanda

Ik ben Nanda Vrieleman, ben al enige tijd huidcoach en bij elkaar houd ik me zo’n 20 jaar met plezier bezig in de cosmeticabranche. Ik vind het prachtig om te zien wat behandelingen doen met de huid en daarna de mensen adviseren voor de beste producten voor thuis. Ik kan nog zo goed mijn best doen tijdens een behandeling, maar als de klanten thuis niks doen zal huidverbetering minder snel gaan. Dus samen werken aan een mooie huid.

Mijn favoriete behandeling:
De Hannah Xperience is een echte aanrader, in deze behandeling wordt de huid flink aangepakt met daarbij een bindweefselmassage, je ziet de huid onder je ogen en handen verbeteren.

Mijn favoriete product:
Hydro Balancing mask, een geweldig hydraterend masker die je zelfs als nachtverzorging kan aanbrengen!

Mijn Tip:
Wees voorzichtig met je huid en verzorg hem goed. Je koopt zo een nieuw truitje maar geen nieuw huidje!

Nanda Vrieleman
 • Eigenaar SkinEffects
 • Dermatologisch Schoonheidsspecialist
 • Huidspecialist
 • hannah Huidcoach
 • Bindweefsel Specialist

Naomi Mensink

Esmay Bosch
 • Schoonheidsspecialist
 • Huidspecialist
 • Hannah Huidcoach
 • Bindweefsel Specialist
 • Visagist

Noor

Mijn naam is Noor Borgonje. Ik zit momenteel in het vierde jaar van de studie huidtherapie in Utrecht. Daarnaast werk ik als verkoopmedewerker bij SkinEffects. Ik vind het erg leuk om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie nu te delen met klanten door het geven van product advies. 

 

Mijn favoriete behandeling:

Mijn favoriete behandeling is een chemische peeling. Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid worden gehaald. Daarnaast zit er in een chemische peeling actieve ingrediënten. Deze ingrediënten verschillen per peeling, zo is er voor ieder wat wils. Een chemische peeling kan bijvoorbeeld ingezet worden voor acne, pigmentvlekken, rimpels en voor een mooie egale en gezonde glow. 

 

Mijn favoriete product:

Een product met een SPF erin kan in mijn routine niet ontbreken. Een SPF beschermt je huid tegen Uv-straling. Uv-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van huidveroudering zoals pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels maar daarnaast kunnen UV stralen ook de oorzaak zijn van huidkanker. Door iedere dag een product met SPF te smeren zorg je ervoor dat je huid niet alleen mooi maar ook gezond blijft!

 

Mijn tip:

Door af en toe een chemische peeling te ondergaan verdwijnen de dode huidcelen van de huid en worden de ingrediënten van de thuisproducten extra goed opgenomen in de huid. Win win!

Noor Borgonje
 • Huidtherapeute
 • Laserspecialist
 • Acnespecialist

Amara

Mijn naam is Amara Vriesinga. Ik werk als allround schoonheidsspecialist bij Skin Effects. Ik vind het erg leuk om samen met de klant te werken aan huidverbetering. En om zo samen het mooiste resultaat te behalen. Ik denk graag met mensen mee zodat we een mooie balans kunnen vinden om in de salon en thuis bezig te zijn met de huid.   Ook vind ik de persoonlijke gesprekken een mooi onderdeel van dit beroep.

 

Mijn favoriete behandeling:

Eigenlijk alle behandelingen van hannah zijn toch stiekem mijn favoriet. Het merk staat voor huidverbetering. Het heeft 5 stappen om mee aan de slag te gaan waardoor we voor iedereen een persoonlijk plan kunnen maken. Doormiddel van de hannah Skin Analyzer kunnen we voor de behandeling de huidconditie bepalen. Hierdoor weten we precies waar mee we aan de slag kunnen gaan. Zo kunnen we je een passend advies geven wat aansluit op de behoeftes van jouw huid.

 

Mijn favoriete product:

Is de Cleansing Oil van hannah. Dit product komt uit de Clear-lijn, dit betekent dat hij allergeenvrij is. Hij is geschikt voor de meeste gevoelige huiden, maar zelfs ook voor de acne huid. Het is een hydrofiele olie wat inhoudt dat deze olie vermengbaar is met water en niet schuimt. Ook laat hij geen vettige laag achter op de huid. Uiteindelijk is reinigen stap één om mee te beginnen en is het belangrijk om dit twee keer op een dag te doen. Een echte topper deze!

 

 

Mijn tip:

Voor iedere huid is er een geschikte behandeling en de juiste producten. Dus ook zeker weten voor die van jou. Kom eens langs om te bespreken wat jij graag wilt bereiken met je huid. Want wat is het belangrijk om daar goed voor te zorgen.

Amara Vriesinga
 • Schoonheidsspecialist
 • Huidspecialist
 • hannah Huidcoach
 • Bindweefsel Specialist

Margrieta

Mijn naam is Margrieta Bergman en werk al 15 jaar, met veel passie, als huidtherapeut! Overmatige haargroei, vaatjes of roodheid in het gezicht, beenvaatjes, pigmentvlekjes of acnelittekens. We kunnen ons er enorm aan storen. Voor mij als huidtherapeut ligt daar de uitdaging om door middel van peeling of laserbehandeling de mooiste resultaten te behalen! Mijn ruime ervaring als huidtherapeut bij het Dermatologisch Centrum Isala kan ik goed toepassen in mijn adviezen en behandelingen. Dus kom gerust bij me langs voor een goed en eerlijk advies.

Mijn favoriete behandeling;

Het is zo fijn om je huid te zien stralen! Mijn favoriete behandeling is dan ook de laserbehandeling ResurFX. Deze laserbehandeling zorgt voor vernieuwing van de huid, stimulans van collageen en daarmee worden lijntjes zachter. Ook zorgt hij ervoor dat pigmentvlekjes minder worden. Al met al een fijne oppepper voor de huid!

Mijn favoriete product;

Ik hou van producten met actieve ingrediënten, ingrediënten die echt verschil maken! De producten van SkinCeuticals en Dermasense zit je daarmee goed.  Bijvoorbeeld de C E Ferulic, met 15% pure Vit C (L-ascorbinezuur). Dit serum vermindert fijne lijntjes, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en verbeterd de glans.

Mijn tip;

Kom langs, vertel je wens en laten we kijken wat ik daarin voor je kan betekenen!

Margrieta Bergman
 • Huidtherapeute
 • Laserspecialist
 • Acnespecialist

Naomi Mensink

Naomi Mensink
 • Lash&Brow specialist
 • Schoonheidsspecialist

Peter

Mijn naam is Peter Brummelhuis. Ik studeerde vanaf 1999 Farmacie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2007 ben ik als apotheker in Assen gaan werken. Waarna ik in 2009 Apotheek Heino van mijn vader heb overgenomen. In 2016 en 2017 volgde Apotheek Lemelerveld en Apotheek Bathmen.

In 2006 ben ik de webshop www.huid-producten.nl begonnen. En door een goede samenwerking met Simon Latumalea hebben we bedrijven samengevoegd. En hier is Skin Effects uit ontstaan.

De zorg verandert in een razend tempo. Tegenwoordig moet men in de zorg veel meer zelf organiseren en de vergoedingen worden steeds minder. Een mooie taak voor SkinEffects om met ons expertisecentrum goede huidverzorging op een laagdrempelige wijze aan te bieden.
Ook zagen we een toename van vragen op de online chat en mail. Daarom bedachten we een concept waarmee we mensen snel en op hoog niveau van hun huidproblemen af kunnen helpen.

Peter Brummelhuis
 • Apotheker
 • Eigenaar SkinEffects

Simon

Mijn naam is Simon Latumalea studeerde Farmacie aan de universiteit in Groningen. In 2012 heb ik de apotheken overgenomen in Dedemsvaart en Balkbrug.

In 2017 heb ik de webshop hulpmedi.nl overgenomen en door een goede samenwerking met Peter Brummelhuis hebben we hulpmedi.nl en huidproducten.nl samen gevoegd. Van daaruit is SkinEffects ontstaan.

SkinEffects is voorzien van de nieuwste producten en innovaties. Door een combinatie van kennis en huidanalyse apparatuur kunnen we heel gericht advies geven.

Simon Latumalea
 • Apotheker
 • Eigenaar SkinEffects

Onze merken

Weet je niet zeker welk merk je moet hebben, laat je dan adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Klanten vertellen