Over ons

Over ons

Laat ze maar kletsen. Al die mensen die roepen dat de echte schoonheid van binnen zit. Natuurlijk is een prettig karakter belangrijk in een zakelijke of persoonlijke relatie, maar als het op schoonheid aankomt, draait het toch echt om het uiterlijk. En daarvoor ben je bij SkinEffects aan het goede adres. Ons expertisecentrum in huidverzorging en -verbetering biedt allerlei specialisten (huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten), adviseurs (voor een behandelplan op maat) en verkopers (voor de juiste producten). Alles onder één dak en met een lage drempel. Kom gerust eens binnenwandelen en laat je betoveren door de magie van SkinEffects!

Nanda

Ik ben Nanda Vrieleman, ben al enige tijd huidcoach en bij elkaar houd ik me zo’n 20 jaar met plezier bezig in de cosmeticabranche. Ik vind het prachtig om te zien wat behandelingen doen met de huid en daarna de mensen adviseren voor de beste producten voor thuis. Ik kan nog zo goed mijn best doen tijdens een behandeling, maar als de klanten thuis niks doen zal huidverbetering minder snel gaan. Dus samen werken aan een mooie huid.

Mijn favoriete behandeling:
De Hannah Xperience is een echte aanrader, in deze behandeling wordt de huid flink aangepakt met daarbij een bindweefselmassage, je ziet de huid onder je ogen en handen verbeteren.

Mijn favoriete product:
Primum Elixer van Hannah, Is een milde maar zeer effectieve peeling met 10% amandelzuur dat zorgt voor een frisse, jeugdig ogende huid en stralende teint. Doordat deze milde peeling weinig irritatiekans geeft, is het zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes, waaronder de donkere huiden en een huid met rosacea.

Mijn Tip:
Wees voorzichtig met je huid en verzorg hem goed. Je koopt zo een nieuw truitje maar geen nieuw huidje!

Nanda
Vrieleman
 • Eigenaar SkinEffects
 • Dermatologisch Schoonheidsspecialist
 • Huidspecialist
 • hannah Huidcoach
 • Bindweefsel Specialist

Esmay

Mijn naam is Esmay Bosch. Ik werk als allround schoonheidsspecialiste bij SkinEffects. Ik vind het mooi hoe mensen stralend en blij bij ons de deur uit lopen. Ook uit het enthousiast maken van klanten over huidverzorging haal ik veel voldoening. Ik vind alles wat dit vak betreft heel interessant , en zal altijd blijven ontwikkelen.

Mijn favoriete behandeling:
Ik ben fan van de behandelingen van SkinCeuticals. Niet een behandeling, maar juist allemaal omdat ze zo persoonlijk zijn. Het zijn 5 hele specifieke behandelingen. Er is voor elke behandeling een speciaal samengesteld “menu” van producten die we gebruiken. Op deze manier kunnen we heel gericht behandelen op het geen waar je tegen aanloopt of aandacht aan wilt schenken. Zo komen we hopelijk met elkaar tot het mooiste resultaat.

Mijn favoriete product:

hannah Enzymatic Skin Peeling, is mijn favoriete product. Naast het reinigen is het belangrijk om de huid bij te houden met een peeling. De dode huidcellen worden hiermee van de huid verwijderd, waardoor de volgende producten beter hun werk kunnen doen en de huid er altijd stralend uit ziet. De peeling van hannah werkt celvernieuwend, egaliserend en adstringerend. Wat mij betreft de beste oppepper voor je huid.

Mijn tip:
Een mooie huid krijg je niet vanzelf, dus naast de producten die wij gebruiken in de behandeling is huidverzorging voor thuis ook heel belangrijk. Doe een huidmeting en laat je goed adviseren, zodat je thuis aan de slag kan.
Want het beste resultaat krijg je alleen als we het samen doen.

Esmay
Bosch
 • Schoonheidsspecialist
 • Huidspecialist
 • hannah Huidcoach
 • Bindweefsel Specialist
 • Visagist
 • Verkoopmedewerker

Floor

Mijn naam is Floor, ik ben visagiste en verkoopmedewerkster. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het adviseren van klanten bij huidproblemen of het geven van make-up advies.

Mijn favoriete behandeling:
Dat is de bindweefselmassage van Hannah. Deze behandeling stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur en huidteint. Ook werkt de behandeling preventief op rimpelvorming en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter instaat om voedingstoffen uit de producten op te nemen.

Mijn favoriete product:
Mijn favoriete product is Phloretin CF van SkinCeuticals.
De Phloretin CF van SkinCeuticals is een uniek serum met een hoge concentratie C voor meer stevigheid, verminderd rimpels en geeft een egale teint. Ook zijn de pigmentvlekken in mijn gezicht erg afgenomen.

Mijn tip:
Reinig je huid ‘s morgens en ‘s avond goed en gebruik altijd producten met een zonnefilter.
Gebruik onder je foundation altijd een primer, het beschermt de huid en zorgt dat de make-up beter hecht en daardoor langer blijft zitten. Het is ook zeker een aanrader voor de rijpere huid, omdat het lijntjes, rimpels en grove poriën kan opvullen. Met een primer kun je de huid mooi egaal maken.

Floor
Hendrixs
 • Visagist
 • Wenkbrauw specialist
 • Huidspecialist
 • Verkoopmedewerker

Peter

Mijn naam is Peter Brummelhuis. Ik studeerde vanaf 1999 Farmacie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2007 ben ik als apotheker in Assen gaan werken. Waarna ik in 2009 Apotheek Heino van mijn vader heb overgenomen. In 2016 en 2017 volgde Apotheek Lemelerveld en Apotheek Bathmen.

In 2006 ben ik de webshop www.huid-producten.nl begonnen. En door een goede samenwerking met Simon Latumalea hebben we bedrijven samengevoegd. En hier is Skin Effects uit ontstaan.

De zorg verandert in een razend tempo. Tegenwoordig moet men in de zorg veel meer zelf organiseren en de vergoedingen worden steeds minder. Een mooie taak voor SkinEffects om met ons expertisecentrum goede huidverzorging op een laagdrempelige wijze aan te bieden.
Ook zagen we een toename van vragen op de online chat en mail. Daarom bedachten we een concept waarmee we mensen snel en op hoog niveau van hun huidproblemen af kunnen helpen.

Peter
Brummelhuis
 • Apotheker
 • Eigenaar SkinEffects

Simon

Mijn naam is Simon Latumalea studeerde Farmacie aan de universiteit in Groningen. In 2012 heb ik de apotheken overgenomen in Dedemsvaart en Balkbrug.

In 2017 heb ik de webshop hulpmedi.nl overgenomen en door een goede samenwerking met Peter Brummelhuis hebben we hulpmedi.nl en huidproducten.nl samen gevoegd. Van daaruit is SkinEffects ontstaan.

SkinEffects is voorzien van de nieuwste producten en innovaties. Door een combinatie van kennis en huidanalyse apparatuur kunnen we heel gericht advies geven.

Simon
Latumalea
 • Apotheker
 • Eigenaar SkinEffects

Onze merken

Weet je niet zeker welk merk je moet hebben, laat je dan adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Klanten vertellen