Gezichtsverjonging

SkinEffects Zwolle werkt samen Gezichtsverjonging Zwolle. 

Gezichtsverjonging Zwolle is in 2021 opgericht om het beperkte aanbod in de regio van minimaal invasieve cosmetische ingrepen te verbeteren. Door middel van veilige en wetenschappelijke onderbouwde behandelmethodes streven we naar een  zo natuurlijk mogelijk resultaat. Je kunt bij SkinEffects terecht voor behandelingen met injectables (botox of fillers), maar ook voor vragen over cosmetische aangezichtschirurgie die wij uitvoeren in het ziekenhuis.

Wij stellen de artsen graag aan jullie voor.

Frank Bierenbroodspot studeerde Tandheelkunde en Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tussen beide studies in was hij werkzaam als militair tandarts bij de Koninklijke Marine. Hij werd opgeleid als MKA-chirurg op de afdeling Mond-, Kaak-, Aangezichtschirurgie, Radboud UMC onder leiding van prof. Stoelinga. In 2010 deed hij een fellowship Aangezichtschirurgie in het Radboud UMC onder leiding van prof. Bergé. In 2016 werd een opleiding Esthetische Aangezichtschirurgie afgesloten met een Master of Science in dit vakgebied. Sinds 2003 werkt hij als MKA-chirurg in de Isala in Zwolle. Zijn aandachtsgebieden zijn orthognatische chirurgie, Schisis en Aangezichtschirurgie.

Bas van Eggermont studeerde achtereenvolgens Tandheelkunde en Geneeskunde aan Rijksuniversiteit Groningen. In 2010 voltooide hij de opleiding tot Mond-, Kaak en Aangezichtschirurg (MKA) in het UMCG (Prof. dr. De Bont). Tijdens zijn opleiding legde hij zich in het bijzonder toe op chirurgische kaakcorrecties (opleider: dr. J. Jansma). Voor verdere verdieping in de cosmetische aangezichtschirurgie werden stages gevolgd in binnen en buitenland waaronder een Master in Science in Asthetische Gesichtschirurgie aan de Witten/Herdecke University (D). Hij is sinds 2010 werkzaam als MKA-chirurg werkzaam in Isala, met als aandachtsgebieden chirurgische kaakcorrecties, esthetische implantologie en aangezichtschirurgie.

Marie-Chris Donders studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Voor haar studie tandheelkunde heeft zij ervaring opgedaan op meerdere chirurgische afdelingen in Amsterdam. In 2014 voltooide zij de studie Tandheelkunde aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Zij werd opgeleid tot MKA-chirurg op de afdeling Mond-, Kaak-, Aangezichtschirurgie van het Amsterdam UMC (voorheen AMC) onder leiding van prof. dr. de Lange. Sinds 2020 is Marie-Chris werkzaam als allround MKA-chirurg in de Isala, daarnaast promoveert zij binnenkort op een wetenschappelijk onderzoek naar de relatie tussen ontstekingen in de mond en hart- en vaatziekten.