Acne

Huidaandoeningen_Acne

Ach nee, ik heb acné!

Iedereen kent ze wel: jeugdpuistjes! Verschijnselen van jeugdpuistjes (ook wel acné vulgaris genoemd) zijn mee-eters en puistjes, welke ontstaan door overmatige talgproductie, verstopte talgklieren en/of de groei van bacteriën, voortkomend uit een verandering van de hormoonhuishouding.  Acné vulgaris kan leiden tot gevoelens van schaamte en onzekerheid.

Egaliseren van de huid

Maar hoe kom je er nou vanaf? Met behulp van de Lumenis M22 kunnen wij op zachte, maar doeltreffende en veilige wijze jouw acné aanpakken en er voor zorgen dat de acné verminderd. De huidstructuur en uitstraling van jouw huid zal aanzienlijk verbeteren, waardoor jij jouw zelfvertrouwen terugkrijgt in slechts een paar behandelingen.

De ‘niet-ablatieve’ lasertechniek zorgt ervoor dat jouw huid intact blijft. Het feit dat de techniek ‘fractioneel’ is, houdt in dat de laserpulsen nauwkeurig en gecontroleerd, dicht naast elkaar en loodrecht in de huid worden gezet. Het grote voordeel is dat de huidcellen rondom de laserpuls ervoor zorgen dat jouw huid snel geneest en jij geen last hebt van roodheid, zwelling of korstjes.

De behandelde bindweefselcellen worden in de weken na de behandeling aangezet tot het aanmaken van nieuw bindweefsel. Dit nieuwe bindweefsel is sterker en elastischer, waardoor er geleidelijk, maar zichtbaar een steviger en egalere huid ontstaat. Precies wat je wilt!

Acné-littekens

Eén van de oorzaken van littekens in het gezicht is acné. Ontstekingen van de talgklieren kunnen schade aanbrengen aan de bindweefselvezels in de lederhuid, waardoor putjes en/of littekens zichtbaar zijn op de huid. Het hebben van acné-littekens kunnen je een onzeker gevoel over je uiterlijk geven.

Met de M22 kunnen wij ook acné-littekens doeltreffend minder zichtbaar maken. Door de behandeling zal de diepte van de littekens afnemen en de huid er geleidelijk gladder uit gaat zien.

Behandeling Prijs
Wangen € 175,-
Wangen, kin regio € 250,-
Gehele gelaat € 325,-

Alle prijzen zijn per behandeling