Couperose/rosacea

Huidaandoeningen_Rosacea

Weg met rode wangen

Vaak last van rode wangen? Wij weten er wel raad mee!

Mogelijk heb je last van couperose of rosacea. Couperose en rosacea zijn veelvoorkomende roodkleurende oneffenheden in het gezicht. Het ontsierende effect op de huid kan erg vervelend zijn. Gelukkig hebben wij een oplossing!

Roodheid door couperose of rosacea

Couperose is er een netwerkje van zichtbare, kleine bloedvaatjes in de huid. Naarmate we ouder worden, kunnen er kleine rode adertjes en gesprongen bloedvaatjes ontstaan. Ook erfelijkheid kan een rol spelen. Couperose kan ook een symptoom zijn van rosacea. Rosacea ontstaat vanwege een ontstekingsreactie in de huid. Roodheid vanwege rosacea kan gepaard gaan met kleine bultjes of pukkeltjes of zelfs ontstekingen in de huid.

Behandelen van couperose en rosacea

Voor de behandeling van vasculaire aandoeningen waaronder couperose en rosacea maken wij gebruik van het Multispot handstuk van onze nieuwe M22. Met deze module kunnen we vaatproblematiek effectief behandelen. Hemoglobine in bloed wordt goed geabsorbeerd door laserlicht. Dit betekent dat we met de Multi-Spot zeer gericht en vrijwel pijnloos couperose en rosacea kunnen behandelen.

Alleen storende vaatjes worden geselecteerd en met de lichtpulsen van de laser verhit en kapotgemaakt. Hierdoor verdwijnen alleen deze zichtbare, storende adertjes op de huid. De omliggende gezichtshuid blijft intact. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Maak een vrijblijvende afspraak om te zien wat wij kunnen doen om vaatproblemen waaronder couperose en rosacea te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele spiders naevi/vaatjes € 35,-
Neus € 50,-
Wangen klein € 90,-
Wangen groot € 120,-
Wangen en Neus € 140,-
Hele gelaat € 180,-
Pigmentvlekjes klein oppervlak € 70,-
Pigmentvlekjes groot oppervlak € 100,-

Alle prijzen zijn per behandeling