Tatoeages

Huidaandoeningen_Tatoeages

Spijt van een tatoeage

Heb jij spijt van een tatoeage? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen krijgen na verloop van tijd spijt van het zetten van een tatoeage.

Houdoe tattoo!

Een tatoeage is blijvend omdat de inkt met een naald in de huid wordt aangebracht. Opruimcellen zorgen er normaliter voor dat bacteriën, virussen en dergelijke welke niet in het lichaam horen, worden afgebroken. De aangebrachte lichaamsvreemde inkt  is echter zo talrijk dat afvoer via het lymfesysteem niet meer mogelijk is. De onderhuidse tekening wordt zo permanent.

Heb jij een tatoeage waar je spijt van hebt? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij deze permanente tekening op een veilige manier verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd door medisch geschoold personeel.

Met de Q-Switched module van de M22 kunnen wij jouw helpen. In slechts een paar behandelingen verwijderen wij jouw ongewenste tatoeage veilig en efficiënt, ongeacht de kleur van de inkt. Bij het verwijderen van een tatoeage met deze laser, wordt de inkt door lichtgolven tot hele kleine deeltjes afgebroken, waardoor ze alsnog door de bloedbaan worden opgenomen en afgevoerd worden. De laser tast alleen de cellen met inkt aan en zal omliggend weefsel niet beschadigen. De behandeling is niet pijnloos. De pijn wordt echter ervaren als een goed te verdragen gevoel.

Verwijderen van PMU

Ook permanente make-up (PMU) kunnen wij verwijderen. Hoewel permanente make-up na 1 tot 4 jaar zal vervagen, kan er een behoefte zijn om het te laten verwijderen. Net als bij een tatoeage doen wij dit met de Q-Switched module van de M22. Omdat de make-up oppervlakkiger is aangebracht en vaak uit één kleur bestaat is deze behandeling relatief eenvoudig.

Maak een afspraak om meer te weten te komen over hoe wij jou af kunnen helpen van jouw spijt-tatoeage. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Bestralingspuntjes € 50,-
tot 1 cm² € 50,-
tot 10 cm² € 75,-
tot 20 cm² € 100,-
tot 30 cm² € 125,-
tot 50 cm² € 150,-
tot 100 cm² € 200,-
tot 150 cm² € 250,-

Indien groter, prijs in overleg

Alle prijzen zijn per behandeling