Skin Rejuvination

Huidaandoeningen_Huidveroudering

Tekenen van huidveroudering tegengaan

Maak jij je zorgen over de tekenen van huidveroudering? We kunnen huidveroudering (helaas) niet tegengaan. Wel kunnen we de uitingen van het proces vertragen door deze tekenen te behandelen.

Naarmate we ouder worden ontstaan er fijne lijntjes of zelfs diepe rimpels. Dit verouderingsproces is onvermijdelijk. Met onze nieuwe M22 kunnen wij op nauwkeurige en veilige wijze deze oneffenheden behandelen. Fijne lijntjes laten we vervagen, diepere rimpels worden minder diep en de doorbloeding van de huid zal verbeteren. Met als resultaat: een effen en frisse huiduitstraling.

Van lachrimpels naar een rimpelloze glimlach

Oppervlakkige rimpels zoals fijne lijntjes, lachrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels kunnen wij behandelen met onze nieuwe laser. De fractionele laser zorgt voor kleine micro kanaaltjes in de huid, die geleidelijk aan worden vernieuwd door het lichaam. De laser zorgt er tevens voor dat de bovenste huidlaag intact blijft.

In tegenstelling tot veel andere technieken gaan wij slechts één keer over het te behandelen oppervlak. Dit is mogelijk omdat de energiedichtheid van de scanner veel hoger is dan gangbaar. Een full-face behandeling duurt daarom nog geen 20 minuten. De laser beschikt daarnaast over contact koeling, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt. In slechts één tot drie behandelingen zal de huid door de opbouw van collagene vezels soepeler aan gaan voelen en zal de textuur van de huid er egaler uit gaan zien.

Diepe rimpels vereffenen

Niet alleen fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels kunnen wij behandelen. Wij maken hiervoor gebruik van het zogenaamde Multi-Spot handstuk. Met deze module kunnen we diepere rimpels oppervlakkiger maken. Met een strakkere huidstructuur als resultaat. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Benieuwd welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Maak dan nu een afspraak, dan bespreken we samen in een intakegesprek welke behandeling past bij uw huid. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Enkele rimpels € 125,-
Voorhoofd € 175,-
Oog regio € 175,-
Mond gebied € 175,-
Wangen € 200,-
Hals € 200,-
Mond gebied + wangen € 250,-
Decolleté € 250,-
Gelaat € 325,-
Gelaat + hals € 375,-

Alle prijzen zijn per behandeling