Pigmentatie

Huidaandoeningen_Pigmentatie

Opvallende vlekjes

Pigmentvlekken wijken af van de ‘normale’ huid. Ze vallen dus op. En niet altijd in positieve zin!

Pigmentvlekken zijn verkleuringen door ophopingen van pigment in het gezicht of ergens ander op het lichaam. Een wijnvlek, sproeten en moedervlekken zijn voorbeelden van aangeboren verkleuringen door een vaatafwijking in de huid. Een teveel aanpigment in de huid kan ook ontstaan naarmate het lichaam ouder wordt. Ouderdomsvlekken, een zogenaamd zwangerschapsmasker en pigmentatie door zonschade, hormoonwisselingen, stress en een gebrek aan vocht in de huid kunnen oorzaken zijn van pigmentvlekken welke later zijn ontstaan.

Pigmentvlekken zijn meestal goedaardig. Wel worden ze door veel mensen als storend en ontsierend gezien en kunnen ze een negatief effect hebben om iemands zelfbeeld.

Eerst weten wat het is

Voordat wij pigmentatie behandelen zorgen wij er altijd voor dat wij op de hoogte zijn van achterliggende oorzaak van de pigmentvlek. Het is noodzakelijk om te weten wat de diagnose is. De meeste pigmentvlekken zijn onschuldig, maar niet elke pigmentvlek is goedaardig. Het is daarom zeer belangrijk om goed te onderzoeken en te achterhalen wat de diagnose is, voordat wij met een behandeling kunnen starten.

Verminderen van pigmentatie

Wanneer duidelijk is dat de pigmentatie in aanmerking komt voor een laserbehandeling, gaan wij beoordelen welke type pigment jij hebt en in welke huidlaag het pigment zich bevindt. Wij passen onze behandeling hier op aan.

Met de Multi-Spot module van de M22 kunnen wij pigmentatie effectief verminderen. Het laserlicht van dit apparaat bindt zich aan het pigment in de huid. De omliggende huid blijft intact. De pulserende laserlichtstralen zorgen ervoor dat overtollig pigment na de behandeling afschilfert, waardoor de huidteint weer gelijkmatiger wordt. Het resultaat is een frissere, jeugdigere huiduitstraling.

Maak een vrijblijvende afspraak, dan lichten wij graag toe wat we voor jou kunnen doen om pigmentatie te verminderen. Bel 038 3030317 of mail naar info@skineffects.nl voor een afspraak.

Behandeling Prijs
Middelgroot gebied € 125,-
Groot gebied € 175,-
Extra groot gebied € 250,-

Alle prijzen zijn per behandeling