Hou weer van jouw huid!

Peeling

Hou weer van jouw huid!

Oh, oh, oh, wat hebben we een geweldige zomer achter de rug. Vanaf begin april tot eind augustus temperaturen van ver boven de twintig en zelfs boven de dertig graden. En dat in Nederland! We hebben met volle teugen genoten, maar hoe denkt onze huid er over?

Als de huid kon spreken, werd het waarschijnlijk een behoorlijke klaagzang. Het heeft in het afgelopen half jaar veel te verduren gehad en is te weinig beschermd! Ga maar na: uv-straling, chloorwater, douchebeurten en luchtvervuiling en het lijstje is ongetwijfeld nog veel langer… September en oktober zijn dan hele mooie maanden om de band met jouw huid weer aan te halen, zodat je samen een rimpelloze winter tegemoet gaat. Maar, hoe ga je te werk? Begin maar eens om jouw huid één keer per week te peelen. Dit wordt ook wel exfoliëren genoemd. De laag van dode huidcellen wordt verwijderd en je ziet direct resultaat: de huid krijgt een frisse en egale uitstraling en een gezonde glans. Jullie zijn weer vriendjes!

Wat is peeling?

Bij peeling verwijder je een laagje van dode huidcellen. De huid bloeit weer op, de doorbloeding wordt gestimuleerd en eventuele verstopte poriën gaan open. De huid krijgt een frisse, egale uitstraling en is ook beter in staat om dag- en nachtcrème op te nemen.

Peeling bij Skin Effects

Een peeling reinigt de huid met een zachte, kleine korrel. Bij Skin Effects gebruiken we geen plastic korrels, maar uitsluitend korrels op natuurlijke basis. Ook mensen met een overgevoelige huid worden bij Skin Effects met open armen ontvangen. Aangezien zij geen korrels kunnen verdragen, is voor hen een enzympeeling ontwikkeld. In plaats van korrels zijn het dan de enzymen die de dode huidcellen verwijderen. Wil je weer vriendjes worden met je huid? Maak dan eens een afspraak voor een peeling behandeling.